Salutació de l’alcaldessa

Benvolguts/des,

Des de l’Ajuntament de Sant Climent Sescebes us dono la més cordial benvinguda a la nostra pàgina oficial, que pretenem que esdevingui amb el temps en una eina de divulgació del nostre municipi arreu.

Aquesta pàgina és una mostra de la nostra voluntat d’apostar per l’ús de les noves tecnologies, i l’entenem com a una eina de comunicació que ens ha d’apropar a tothom qui ho desitgi.

Aquesta és una finestra oberta al món que ens permet explicar on estem i què tenim, i convidar a qui vulgui a conèixer el nostre poble i la nostra gent. Així mateix aquesta pàgina ens ha de mantenir informats de les activitats, festes i actualitat diversa del nostre municipi. Des d’aquí us convido a que descobriu el contingut de la pàgina i espero que això desperti en vosaltres les ganes de compartir aquest magnífic espai amb tothom.

L’objectiu d’aquesta web és ser un portal virtual del nostre territori i entorn en què la participació de tots els Santclimentencs i Santclimentenques, així com dels qui ens visitin de fora serà sempre molt benvinguda.

Olga Carbonell i Sabartés

Alcaldessa