Artistes Residents

A Sant Climent i a Vilartolí hi viuen i treballen alguns artistes nacionals i internacionals, podeu veure la seva obra en aquest apartat de la web:

Aureli PIPÓ

Nascut a Barcelona l’any 1929. Durant l’adolescència aprèn l’art del cisell al taller Mercader Miret. Treballa per a les principals joieries catalanes com a dissenyador i creador. Adapta el cisell a la llibertat de la creació artística. Les seves creacions van ser premiades a nivell internacional. Viu a Vilartolí / Sant Climent Sescebes on es dedica a la pintura i a l’escultura.


 

Karl Maue

Nascut a Hagen, Alemanya el 1935. Escola superior de Belles Arts. Del 1964 al 1988 dissenyador gràfic, director artístic en agències de publicitat i dissenyador independent a Hamburg. Des de 1988 viu a Sant Climent Sescebes on es dedica a la pintura i a l’escultura. Exposicions a Espolla, Sant Climent Sescebes, Figueres, Navata, Roses, Hamburgo, Vejle (Dinamarca).


 

Jaume Geli

Nascut a Espolla (Alt Empordà) l’any 1932. Mostra interès per a l’art des de jove. Ha fet els seus estudis d’art a Figueres. Té les primeres experiències amb la pintura durant el servei militar. Ha treballat tota la seva vida com agricultor (vinya i hort). Viu a Sant Climent Sescebes on ha exposat en diverses ocasions.